Solskydd utomhus

Solskydd utomhus

Behovet av att skärma av för sol eller insyn utomhus kan se ut på många olika vis. Kanske vill du skapa en vilsam oas i din trädgård eller på terrassen. Kanske har du en härligt solig balkong som kräver en flexibel solavskärmning. Hos oss finner du ett brett sortiment av solavskärmning och insynsskydd för allehanda behov och önskemål.

  • Markiser – Föregångaren till detta smarta solskydd sträcker sig ända bak till antikens dagar. I sin nuvarande form är det en effektiv och flexibel solavskärminingslösning utomhus. Ett uppskattat alternativ för allt från fönster och balkonger till uteplatser och terrasser. Dagens markiser tillverkas av mycket slittåliga och väderbeständiga material i såväl markisställningen som markisväven. Hos oss finner du ett brett utbud av markiser till högsta kvalitet.
  • Terrassmarkis / Vikmarkis – Oavsett vilka behov du har, från den lilla smäckra balkongen eller uteplatsen till den stora terrassen med plats för härliga grillkvällar med familj och goda vänner, kan en terrass- /vikmarkis vara det rätta valet. Här finner du en rad olika modeller för olika förutsättningar.
    Fönstermarkis / Fallarmsmarkis – En markis utanför fönstret ger ett effektivt och bra solskydd utan att du behöver dra för gardiner. Du kan fortfarande njuta av ljuset och se ut men slipper irriterande bländning från solen. Våra fönstermarkiser finns i ett flertal modeller, med eller utan kassett.
  • Balkongmarkis – En markis på balkongen är ett smidig sätt att skärma av stark sol och skapa en behaglig utemiljö under varma sommardagar. I vårt breda sortiment av kvalitetsmarkiser finner du ett flertal varianter för din balkong.
  • Fristående markis – Kan vara den perfekta lösningen för uteplatsen som inte ligger i direkt anslutning till huset eller över borden på förskolans eller bostadsrättsföreningens gård. Den fristående markisen passar utmärkt på platser där man inte kan fästa markisen direkt mot en vägg.
  • Markisgardin – En stabil Screenmarkismodell som passar mycket bra där du vill ha en effektiv avskärmning av ljuset men ändå se ut genom fönstret. I vårt sortiment har vi såväl större modeller passande skyltfönster eller fönster i kontorsfastigheter som mindre modeller för fönster i bostadshus.
  • Korgmarkis – Ofta ser vi korgmarkisen utanför butiker, caféer och restauranger där de med fördel kan ha ett tryck med företagets namn eller logga. Men även till villor där en vanlig markis inte riktigt passar in kan korgmarkiser utgöra pricken över i till helhetsintrycket. Vi bistår dig med en rad olika modeller och former. Då vi skräddarsyr efter dina önskemål får du en markis tillverkad unikt för dig.
  • Balkongskydd / sömnad – Med ett balkongskydd i slitstark och väderbeständig väv kan du lätt skapa ett ombonat uterum på balkongen. Samtidigt som ditt balkongskydd ger dig ett utmärkt vindskydd och behaglig skugga för solkänsliga växter skyddar det mot insyn. Bor du nära markplan kan balkongen kännas väl öppen för förbipasserande. Ett balkongskydd ger dig den privata känsla du vill ha på din egen balkong. Vi måttanpassar och syr upp efter dina önskemål och vill du exempelvis ha ett balkongskydd som matchar din markis är det inget problem. Välkommen att botanisera bland vårt breda sortiment av vävar, färger och mönster.
  • Dukbyte, Sömnad – Det kommer en dag, hur bra kvaliteten på din markis än är, då det är dags att byta ut den. Men även om själva duken är gammal och sliten behöver inte nödvändigtvis stativet vara det. Vi hjälper dig gärna med byte av din markisväv. I vårt stora utbud med markisväv av hög kvalitet finner du mängder av färger och mönster att välja bland.

Bilder