Fönstermarkis i Bromma - fallarmsmarkis

Fönstermarkis / Fallarmsmarkis

En fallarmsmarkis är en god investering för dig som vill skapa en bra solavskärmning. Precis som namnet avslöjar – detta är en typ av markis för ditt fönster där armarna faller rakt ut på varsin sida av fönstret när markisen fälls ned. Det är en snygg detalj som smälter in på ett naturligt sätt på fasaden.

Fönstermarkisen bidrar även till ett bättre inomhusklimat. Under varma sommardagar sänker den temperaturen inomhus då den skyddar mot både sol och värme. Dessutom håller de lång tid framöver tack vare att de inte behöver underhållas, samt att de är rostfria. Vi kan montera din fönstermarkis i Bromma både med och utan kassett. Kassett föredras ofta – dels för att monteringen blir enklare, dels för att den ger ett bättre skydd av väven.

All metall på fönstermarkiserna är pulverlackerad och finns tillgänglig i färgerna svart, vit eller silver. Önskar du någon annan färg? Självklart kan vi då offerera för ett eget färgval. Oavsett vad ditt behov är har vi ett brett sortiment till just ditt hem eller större projekt. Spana därför in våra fönstermarkiser om du vill njuta av skön skugga på din uteplats eller balkong i Bromma. Vi hjälper dig hitta rätt fönstermarkis som passar till just dina fönster.

Våra modeller av fönstermarkiser

DA22 – F220 Fönstermarkis – Den enklare utan kassett
DA32 – F320 Kassettmarkis – Den mest sålda med kassett
DA42 – FA20 Kassettmarkis – En lite kraftigare med kassett
DA45 – F450 Kassettmarkis XL – Den kraftigaste med kassett
DA52 – F520 Fönstermarkis XL – Den kraftigaste utan kassett

Välj mellan att få din fallarmsmarkis med vanligt bandreglage, vevbox, vanlig lång vev eller med motor och fjärrkontroll. Ta vara på tekniken du redan har i ditt smarta hem och automatisera de sedan med solsensor, skaksensor alternativt en kombinerad sol/vindsensor. Med hjälp av en TaHomabox kan du sedan styra de från din dator eller din mobil – oavsett vart du befinner dig i världen. Smart och bekvämt!

Vi har dina nya fönstermarkiser som vi kommer och monterar hos dig i Bromma.

Bilder