Fönstermarkis i Järfälla - fallarmsmarkis

Fönstermarkis / Fallarmsmarkis

Vill du skapa en bra solavskärmning är en fallarmsmarkis en god investering. Det är en typ av markis för ditt fönster där armarna faller rakt ut på varsin sida av fönstret när markisen fälls ned. Med en ny fönstermarkis i Järfälla kan du enkelt ge fasaden en modern och fräsch karaktär. Fönstermarkiser ger dig dessutom ett effektivt solskydd, som stänger ute solen och värmen inomhus. Du får en sval fönsterruta som bidrar till en mer behaglig och även stabil inomhustemperatur.

Dina fönstermarkiser kan monteras både med och utan kassett. Med kassett ger det oftast ett bättre skydd av väven, därför föredras det ofta. Tack vare att de inte behöver underhållas är de hållbara en lång tid framöver. Att de är rostfria är en annan fördel.

Metallen på fönstermarkiserna är pulverlackerad och finns i färgerna svart, vit eller silver. Önskar du en annan färg kan vi självklart offerera för ditt eget färgval. Vi har ett sortiment som passar till alla behov, oavsett om det avser till just ditt hem eller till större projekt. Kolla därför in våra fönstermarkiser om du också vill njuta av en skön skugga. Vi hjälper dig hitta rätt fönstermarkis som passar till just dina fönster i Järfälla.

Våra modeller av fönstermarkis

DA22 – F220 Fönstermarkis – Den enklare utan kassett
DA32 – F320 Kassettmarkis – Den mest sålda med kassett
DA42 – FA20 Kassettmarkis – En lite kraftigare med kassett
DA45 – F450 Kassettmarkis XL – Den kraftigaste med kassett
DA52 – F520 Fönstermarkis XL – Den kraftigaste utan kassett

Välj mellan att få din fallarmsmarkis med vanligt bandreglage, vevbox, vanlig lång vev eller med motor och fjärrkontroll. Ett perfekt tillfälle att komplettera ditt smarta hem genom att automatisera de sedan med solsensor, skaksensor eller en kombinerad sol/vindsensor. Du kan dessutom styra de från din dator eller mobil vart du än befinner dig i världen, detta med hjälp av en TaHomabox. Varje montage är unikt och anpassas för ditt behov.

Vi har dina nya fönstermarkiser som vi kommer och monterar hos dig i Järfälla.

Bilder