Fristående Markis Stockholm

Fristående Markis

FA92 Duo

FA92 Duo är en flexibel och extra kraftig fristående markis, konstruerad för öppna ytor på villor, förskolor, caféer, torg och restauranger eller där man har svårt att fästa in en terrassmarkis i en vägg. FA92 har två kraftiga vikarmar utrustade med Dyneema® band för ökad stabilitet. Extra kraftiga fjädrar ger sedan bästa dukspänning. Duken rullas sedan upp på endast en rulle och är därför både över- och underrullad.

Den fristående markisen monteras enkelt direkt på trädäck eller gjutna plintar
med hjälp av en fästplatta. Markisen kan också monteras med vikter på en fördelningsplatta i en låda som skapar extra sittyta.

Markisen skapar enkelt en ombonad miljö även en bit ut ifrån huset eller restaurangen, utan att behöva monteras i fasaden, och ger skugga soliga dagar.

Manövreras med motor och fjärrkontroll.
Det går sedan att automatisera med solsensor, skaksensor eller en
kombinerad sol/vindsensor. Allt går sedan med hjälp av en TaHomabox
att styras från dator eller mobil vart du än är i världen.

Max bredd: 6,0 m
Max utfall: 2X3,0 m

Fristående markis

Hestra Duox

Hestra Duox är en kraftig fristående dubbelmarkis som skapar nya rum i din trädgård eller passar utmärkt på ett torg, uteservering eller annan plats. Hestra Duox är två kraftiga vikarmsmarkiser i en och samma kassett.

De fristående markiserna ligger skyddade i en aluminiumkassett som ger bra skydd mot väder och vind. Den har kraftiga vikarmar med stålarmerat band över knäleder för överlägsen styrka, flexibilitet, hållbarhet och stabilitet. Hestra Duox har kraftiga fjädrar som ger en mycket bra dukspänning. Markisen har korrosionsbeständiga och slitstarka material och behöver inget underhåll. Manövreras med motor och fjärrkontroll.

Det går sedan att automatisera med solsensor, skaksensor eller en kombinerad sol/vindsensor. Allt går sedan med hjälp av en TaHomabox att styras från dator eller mobil vart du än är i världen.

Max bredd: 6,0 m
Max utfall: 2X3,0 m

Fristående markis