Markiser Bromma

Markiser i Bromma

På Beroma Persienn & Markis hittar du markiser av högsta möjliga kvalitet som passar lika bra till fönster i kontorsbyggnaden som ditt enskilda solfönster i lägenheten. Du kan köpa din markis i Bromma, Järfälla eller Stockholm och dessutom som extra tjänst, få dem monterade.

Vi erbjuder alla våra markiser med vanlig standardmotor eller radiomotor, såväl som med möjlighet att styra via fjärrkontroll. Du kan till och med koppla markisen till en sol- och vindautomatik. Det innebär att markisen reagerar och sköter markisen på egen hand i förhållande till vädret. Om det är sol förs den ut och om det är moln eller hård vind förs den in.

Fördelar med markiser i Bromma

En markis skyddar både sol och värme, men också mot hårda regnskurar och när du vill undvika att smutsa ner dina fönster. På Beroma Persienn & Markis hittar du de bästa kvalitetsprodukterna, både när det gäller våra markisställningar och den väv som utgör markisens duk. På en skala mellan ett och åtta ligger väven på minst sju, beroende på vilken färg du väljer. Väven har dessutom blivit sprejad med ett ytskikt av teflon, vilket också gör väven smutsavvisande och hållbar.

Markisväven blir utöver det också sydd med hjälp av stora och kraftiga symaskiner för att sömmen ska förbli både rak och hållbar. Förutom väven är även den resterande markisen behandlad med en ytbehandling som är lika hållbar som lacken på en bil. Istället för en vajer eller kedja har armarna också blivit försedda med det nya och starka Dyneema®-bandet. Med det bandet är det möjligt att ha en hög fjäderspänning i armarna för att duken ska kunna förbli ordentligt spänd. Den höga kvaliteten innebär dessutom att markiserna varken rostar eller kräver något som helst underhåll under höst eller vår.

Så ta en titt i vårt utbud och köp hem marknadens bästa markiser redan nu!

 

Vilken markis passar dig?

Alla våra markiser i Bromma går att köpa med både vanlig standardmotor och fjärrstyrning. För att effektivisera användningen av markiserna går det också att koppla till en sol- och vindstyrning. Det gör att markisen åker ut och in av sig själv vid sol och vind. Vi har en bred kollektion av akrylväv där du själv kan välja färg och mönster. du kan också välja om den löstagbara kappan ska vara rak eller vågformig.

Här kan du hitta en massa olika färger och mönster på markisväv:
Sandatex – http://sandatex.se/produkt-kategori/solskydd-utomhus/markisvav/
Dickson – http://www.dickson-constant.com/sv/SE/solskydd/orchestra
Vill du se hur ditt hus kan se ut med olika markiser och färger kan du få hjälp här:
http://www.markisguiden.se/

Bilder