Terrassmarkiser i Bromma
- Vikarmsmarkis

Modeller av terrassmarkiser

FA20-Serien

FA20-Serien är vår minsta och smäckraste terrassmarkis och fungerar utmärkt för mindre uteplatser och balkonger. Med Dyneema®-band över knäleder får man hållbara samt en ren och snygg design på armarna.

Manövreras med vev eller motor och fjärrkontroll. Det går sedan att automatisera med solsensor, skaksensor eller en kombinerad sol/vindsensor. Terrassmarkisen går sedan med hjälp av en TaHomabox att styras från dator eller mobil vart du än är i världen.

Max bredd: 5,0 m
Max utfall: 3,0 m

FA20 Terrassmarkis
FA20 Terrassmarkis

FA22 Classic

FA22 Classic är en öppen terrassmarkis i ett kompaktutförande.
Den är utrustad med traditionella gavlar och ger mycket markis för pengarna.

FA22 Design - T220

FA22 Design T220 är en öppen, kompakt terrassmarkis i designutförande. Vikarmsmarkisen är utrustad med specialdesignade gavlar som knyter ihop den fyrkantiga formen på bärröret med det runda valsröret på ett sätt som ger den ett modernt uttryck.

Modeller av terassmarkiser

Bästsäljande terrassmarkis – FA40-Serien

Våra fem olika terrassmarkiser i FA40-serien har en unik och modern design som passar både nya och äldre byggnader. Har du ofta problem med solen i ögonen trots att du har markiser slipper du det med våra terrassmarkiser. När solen står lågt i Bromma kan du själv enkelt höja och sänka vinkeln med hjälp av funktionen Pitch, vilket är ett smidigt och enkelt tillbehör du använder med hjälp av en vev.

Våra terrassmarkiser är unika med sina kraftiga vikbara armar. De har också band av Dyneema® över lederna, vilket gör att du kommer att kunna njuta av en perfekt spänd duk över din terrassmark.

Låt vinden och solen sköta markiserna

Du sköter enkelt dina terrassmarkiser antingen med en vev eller fjärrkontroll. Du kan också låta en bekväm automatik sköta markisen. Med hjälp av en kombinerad vind- och solsensor kan markiserna anpassa sig efter vädret för att kunna ha kontroll över markiserna även när du inte är hemma. Med några knapptryck på din dator eller telefon kan du enkelt sköta markiserna, oavsett var du är i världen.

Du kan också använda samma smidiga lösning för alla dina motoriserade persienner, lamellgardiner, plisségardiner eller rullgardiner du har. Det gör att du aldrig mer behöver oroa dig för att du ska ha glömt att dra för gardinerna.

Terrassmarkiser för trånga utrymmen

Besök oss gärna i någon av våra två fysiska butiker i Järfälla och i Stockholm för att ta del av vår experthjälp och för att kunna se vilka alternativ som passar er bäst.

Du kan välja mellan olika funktioner som möjliggör att ha en terrassmarkis också på trånga ytor eller en balkong. Eller du kanske istället är ute efter en vikarmsmarkis som kan ge extra ståhöjd? I det fallet passar vår dukbalksmarkis, eftersom den ger bra ståhöjd även om markisen är lågt monterad. Terrassmarkisen kan du också montera en bit ut från fasaden och sedan vinkla ner den för att skugga optimalt.

Läs mer om olika tillval under fliken Tillbehör

Här kan du hitta en massa olika färger och mönster på markisväv:

Sandatex – http://sandatex.se/produkt-kategori/solskydd-utomhus/markisvav/
Dickson – http://www.dickson-constant.com/sv/SE/solskydd/orchestra

FA42 Classic - T420

Det här är en öppen terrassmarkis i standardutförande med traditionella men ändå moderna gavlar. Välj stativfärg mellan vitt, svart eller silver. Kan också fås med tak.

Max bredd: 7,0 m
Max utfall: 4,0 m

Terrassmarkis Stockholm
FA42 Classic

FA45 CrossOver - T450

FA45 CrossOver – T450 är en öppen markis som är konstruerad så att vikarmarna går omlott. Den här funktionen möjliggör en terrassmarkis också på en mycket smal terrass eller balkong men kan ändå ge ett längre utfall. Välj stativfärg mellan vitt, svart eller silver. Kan också fås med tak.

Bredd: Mellan 1,0 och 4,6 m
Max utfall: 4,0 m

Terrassmarkis CrossOver
FA45 CrossOver

FA46 Dukbalk - T460

FA46 Dukbalk – T460 är en öppen terrassmarkis med dukbalk vilket ger extra ståhöjd. Dukbalken ger extra ståhöjd även när markisen monteras lågt. En bit ut från fasaden vinklas sedan duken ned för att ge bra med skugga. Välj stativfärg mellan vitt, svart eller silver. Kan också fås med tak.

Max bredd: 7,0 m
Max utfall: 4,0 m

Terrassmarkis dukbalk
Terrassmarkis FA46 Dukbalk

Modeller av terrassmarkiser

Två attraktivt designade terrassmarkiser i helkassett som skyddar mycket bra mot väder och vind. Den ena är en halvkassett och den andra är en helkassett vilket beskrivs längre ner.

Markiserna har kraftiga vikarmar med Dynema ® band över knälederna samt starka fjädrar för bästa dukspänning. Det är sedan kraftiga strängpressade aluminiumprofiler med kraftig frontprofil som ger markiserna ett snyggt och rejält avslut.

Manövreras endast med motor. Det går sedan att automatisera med solsensor, skaksensor eller en kombinerad sol/vindsensor. Allt går sedan med hjälp av en TaHomabox att styras från dator eller mobil vart du än är i världen.

FA58 - T580

FA58 – T580 Heltäckande kåpa – Det är en semikassett där kassetten inte omsluter hela dukröret, vilket i sin tur spar vikt och ger ett nättare utseende än en helkassett. Konstruktionen är lite mer kompakt och möjliggör montering närmre vägg. I övrigt väldigt lik FA40-Serien i sin konstruktion med likadana armar, bärrör och valsrör. Denna modell har ingen kappa.
Denna modell kan endast regleras via motor.
Välj stativfärg mellan vitt, svart eller silver.

Max bredd: 7,0 m
Max utfall: 4,0 m

Terrassmarkis kassett
FA58 / Styra - T580 Halvkassett

Det här är en vidareutveckling av FA40 och StyRas T400-serien som monteras direkt på vägg eller tak kombinerat med takvinkel. Markisen skyddas effektivt mot smuts, regn och snö av en täckande kassett och en kraftig frontprofil.

Max bredd: 7,0 m
Max utfall: Max utfall 4,0 meter vid 6,0 meter bredd.

FA72 / Styra T720 Helkassett

Markisen har en smäcker och stilren design då hela konstruktionen skyddas av en sluten kassett i inkört läge. Detta ger ett effektivt skydd mot smuts, regn och snö.

Montering sker med en väggplatta!

Max bredd: 6,0 m
Max utfall: Max utfall 3,0 m

Kontakta oss