Solskydd inomhus

Visst är solen underbar och inte minst här i Norden blir vi närmast euforiska när solen börjar visa sig fram i januari och ljuset är på väg tillbaka. Men hur härliga solens värmande strålar än är behöver vi skärma av ljuset ibland och det är just det som är vår expertis. Vi på Beroma är specialiserade på funktionella, praktiska och inte minst snygga lösningar för solavskärmning.

Persienner – Ett effektivt och prisvärt skydd mot såväl starkt solljus som insyn. En persienn är diskret och du kan få den i en rad olika utföranden och färger.

Lamellgardiner – Denna typ av gardin är både snygg och flexibel. Passar särskilt bra till större glaspartier. När lamellerna vinklas kan de släppa in eller stänga ute så mycket ljus du önskar.

Rullgardiner – En rullgardin kan fungera som ett diskret komplement till andra former av gardiner eller utgöra en snygg inredningsdetalj i sig själv. Du kan lätt skärma av ljuset med en rullgardin i ett tunt material som släpper igenom ett mjukt och behagligt ljus. Vill du kunna mörklägga helt väljer du istället en mörkläggande rullgardin.

Plisségardiner – En lika dekorativ som praktisk gardin för solavskärmning eller insynsskydd. Plisségardinen finns i olika grad av ljusgenomsläpplighet och enkel eller dubbel väv – så kallad Duette. Vårt breda sortiment låter dig botanisera bland en lång rad färger och mönster. Här finns något för alla smakriktningar.

Designa ditt rum – Här kan du designa ditt rum som du vill ha det. Välj typ av rum, vilken produkt du vill ha, färg på både produkt och även själva rummet. Sen kan du byta mellan olika produkter och färger för att få till ditt bästa rum. Ta sedan kontakt med oss så hjälper vi till med hur det ska fästas in på bästa sätt och sedan slutgiltigt pris. Du kan designa själv här: StyRa DesignSpace

Bilder