Persienner Bromma

Persienner

Nu kan du skydda dig mot sol och insyn med våra persienner som vi säljer och monterar i Bromma. De ger dig ett effektivt solskydd inomhus, en prisvärd produkt som hjälper dig justera mängden ljusinsläpp i ditt hem eller på kontoret. Persienner har funnits med sedan många år tillbaka i våra fönster och kan idag även ses om en del av inredningen i rummet.

Lamellerna har hög materialkvalitet för en längre livslängd. De är tillverkade av en särskild aluminiumlegering och därefter ungslackerade för att bevara både färg och ljusstyrka. Över- och underlisten är gjord i brännlackerad stål och materialet på stegband och linor är av 100% polyester.

Lamellmåtten du kan välja mellan är 16, 25 samt 35 mm. 50 mm lamell går också att få, men enbart som frihängande. Dessa rekommenderas ofta till butiksmiljöer. Välj ut dina nya persienner hos oss, vi åker sedan ut till dig i Bromma och monterar de. Välj mellan frihängande persienner, handmanövrerade persienner och persienner för montering mellan glas.

Bor du i eller omkring Bromma och är ute efter nya persienner?
Välkommen till oss – vi säljer och monterar dina nya persienner!

 

Alternativ till träpersienner

WoodPaint är ett alternativ till träpersiennen, en 25 mm aluminiumpersienn med matchande lister, linor & stegband, mycket lättare och smidigare än en träpersienn.

Persienner kan självklart motoriseras och sedan styras med fjärrkontroll. Läs mer här.

Se hur ditt rum kan se ut med olika solskydd och färger, designa själv här:
StyRa DesignSpace

Dimensioner

Maxbredd: 3 meter
Maxhöjd: 3 meter

OBS! Maxyta 8 m²

Bilder