Terrassmarkiser i Järfälla
- Vikarmsmarkis

Modeller av terrassmarkiser

FA20-Serien

FA20-Serien är vår minsta och smäckraste terrassmarkis och fungerar utmärkt för mindre uteplatser och balkonger. Med Dyneema®-band över knäleder får man hållbara samt en ren och snygg design på armarna.

Manövreras med vev eller motor och fjärrkontroll. Det går sedan att automatisera med solsensor, skaksensor eller en kombinerad sol/vindsensor. Terrassmarkisen går sedan med hjälp av en TaHomabox att styras från dator eller mobil vart du än är i världen.

Max bredd: 5,0 m
Max utfall: 3,0 m

FA20 Terrassmarkis
FA20 Terrassmarkis

FA22 Classic

FA22 Classic är en öppen terrassmarkis i ett kompaktutförande.
Den är utrustad med traditionella gavlar och ger mycket markis för pengarna.

FA22 Design - T220

FA22 Design T220 är en öppen, kompakt terrassmarkis i designutförande. Vikarmsmarkisen är utrustad med specialdesignade gavlar som knyter ihop den fyrkantiga formen på bärröret med det runda valsröret på ett sätt som ger den ett modernt uttryck.

Modeller av terassmarkiser

Terrassmarkiser i Järfälla – FA40-Serien

En terrassmarkis är bra när du behöver skärma en bländande sol eller ge lite extra skugga ute på er terrassmark under varma sommardagar. Det finns både helautomatiska och vev- eller motordrivna modeller tillgängliga. Här kommer vi ta upp FA40-Serien som du kan köpa antingen i vitt, svart eller standardutförandet silver.

Något som gör att FA40-serien utmärker sig bland terrassmarkiser är att de har en moden design. De passar därför både moderna och äldre byggnader. En unik detalj är att seriens vikarmar är extra kraftiga och är utrustade med Dyneema®-band över lederna. Det gör att markisduken alltid håller sig perfekt spänd.

När solen däremot står lågt kan du enkelt ändra vinkeln på din vikarmsmarkis med en vev via det smarta systemet Pitch. Du manövrerar Pitch med hjälp av vev eller motor och fjärrkontroll, automatisk solsensor, skaksensor eller en kombination av sol- och vindsensor.

Du kan köpa samtliga modeller med tak och stativ i vitt, svart eller silver samt de har ett maximalt utfall på 3,5 och 4,0 meter beroende på bredd.

Alla markiser med motor går att styra med hjälp av en TaHomabox via datorn eller mobilen, var du än är någonstans. Du kan läsa mer om de olika tillvalen under fliken tillbehör. Du kan också hitta fler färger och mönster på markisväv från Sandatex och Dickson.

FA42 Classic - T420

Det här är en öppen terrassmarkis i standardutförande med traditionella men ändå moderna gavlar. Välj stativfärg mellan vitt, svart eller silver. Kan också fås med tak.

Max bredd: 7,0 m
Max utfall: 4,0 m

Terrassmarkis Stockholm
FA42 Classic

FA45 CrossOver - T450

FA45 CrossOver – T450 är en öppen markis som är konstruerad så att vikarmarna går omlott. Den här funktionen möjliggör en terrassmarkis också på en mycket smal terrass eller balkong men kan ändå ge ett längre utfall. Välj stativfärg mellan vitt, svart eller silver. Kan också fås med tak.

Bredd: Mellan 1,0 och 4,6 m
Max utfall: 4,0 m

Terrassmarkis CrossOver
FA45 CrossOver

FA46 Dukbalk - T460

FA46 Dukbalk – T460 är en öppen terrassmarkis med dukbalk vilket ger extra ståhöjd. Dukbalken ger extra ståhöjd även när markisen monteras lågt. En bit ut från fasaden vinklas sedan duken ned för att ge bra med skugga. Välj stativfärg mellan vitt, svart eller silver. Kan också fås med tak.

Max bredd: 7,0 m
Max utfall: 4,0 m

Terrassmarkis dukbalk
Terrassmarkis FA46 Dukbalk

Modeller av terrassmarkiser

Två attraktivt designade terrassmarkiser i helkassett som skyddar mycket bra mot väder och vind. Den ena är en halvkassett och den andra är en helkassett vilket beskrivs längre ner.

Markiserna har kraftiga vikarmar med Dynema ® band över knälederna samt starka fjädrar för bästa dukspänning. Det är sedan kraftiga strängpressade aluminiumprofiler med kraftig frontprofil som ger markiserna ett snyggt och rejält avslut.

Manövreras endast med motor. Det går sedan att automatisera med solsensor, skaksensor eller en kombinerad sol/vindsensor. Allt går sedan med hjälp av en TaHomabox att styras från dator eller mobil vart du än är i världen.

FA58 - T580

FA58 – T580 Heltäckande kåpa – Det är en semikassett där kassetten inte omsluter hela dukröret, vilket i sin tur spar vikt och ger ett nättare utseende än en helkassett. Konstruktionen är lite mer kompakt och möjliggör montering närmre vägg. I övrigt väldigt lik FA40-Serien i sin konstruktion med likadana armar, bärrör och valsrör. Denna modell har ingen kappa.
Denna modell kan endast regleras via motor.
Välj stativfärg mellan vitt, svart eller silver.

Max bredd: 7,0 m
Max utfall: 4,0 m

Terrassmarkis kassett
FA58 / Styra - T580 Halvkassett

Det här är en vidareutveckling av FA40 och StyRas T400-serien som monteras direkt på vägg eller tak kombinerat med takvinkel. Markisen skyddas effektivt mot smuts, regn och snö av en täckande kassett och en kraftig frontprofil.

Max bredd: 7,0 m
Max utfall: Max utfall 4,0 meter vid 6,0 meter bredd.

FA72 / Styra T720 Helkassett

Markisen har en smäcker och stilren design då hela konstruktionen skyddas av en sluten kassett i inkört läge. Detta ger ett effektivt skydd mot smuts, regn och snö.

Montering sker med en väggplatta!

Max bredd: 6,0 m
Max utfall: Max utfall 3,0 m

Kontakta oss