Markiser Stockholm

Markiser Stockholm

Vi har valt att tillhandahålla högsta kvalité när det gäller både materialet som markisställningen är tillverkad av samt den väv som sedan sys och blir markisens duk.

Allt på stativet är lackat med samma kvalité som en billack. I stället för vajer eller kedja har armarna det nya otroligt starka Dyneema®bandet. Med ett Dyneema®band går det att ha en väldigt hög fjäderspänning i armarna. Armarna är fjäderspända längst in vid Armklockan, i mitten vid Knäleden och längst ut vid Frontprofilen, allt det gör att duken hålls spänd på bästa sätt. Markiserna rostar inte och kräver heller inget underhåll.

Väv / Duk

Våra markisvävar är tillverkade av 100% spinnfärgad akryl för högsta färgäkthet och tappar därför inte färg och blir bleka. På en skala från 1-8 ligger väven på 7-8 beroende på färg. Vidare har väven också sprayats med ett ytskikt av teflon för att vara så smutsavvisande som möjligt. Detta tillsammans gör att det är den bästa kvalité av väv som går att få tag på.

Viktigt med tanke på bästa kvalité är att väven sys på förstklassiga stora symaskiner, detta för att sömmen ska bli rak och perfekt. Bredden på våderna är 120 cm och centreras alltid vid sömnad för snyggast och mest estetiska resultat.

Samtliga markiser går att få med vanlig standardmotor eller radiomotor med fjärrkontroll. Det går sedan koppla till sol och vind automatik, vilket gör att markisen automatiskt går ut vid sol och in vid moln eller vid hårdare vind för en effektiv användning. Välj sedan färger och mönster från en bred akrylvävskollektion. Volang på den löstagbara kappan kan fås rak eller i ett par olika vågiga former.

Här kan du hitta en massa olika färger och mönster på markisväv:
Sandatex – http://sandatex.se/produkt-kategori/solskydd-utomhus/markisvav/
Dickson – http://www.dickson-constant.com/sv/SE/solskydd/orchestra
Vill du se hur ditt hus kan se ut med olika markiser och färger kan du få hjälp här:
http://www.markisguiden.se/

Kontakta oss


Bilder

Dyneema®band i armfäste, knäled och front
Dyneema®band i armfäste, knäled och front
Pitchcontrol Ställ enkelt vinkeln själv med vev
Pitchcontrol Ställ enkelt vinkeln själv med vev
Front med rullkappa
Front med rullkappa
Standardfront med vanlig kappa
Standardfront med vanlig kappa
Snygg takgavel
Snygg takgavel