Markiser Järfälla

Markiser i Järfälla

Vi på Beroma har som mål att bara erbjuda material av allra högsta kvalitet på våra markiser. Det gäller såklart både materialet till markisställningen och väven som utgör markisens duk.

Det lack som blir använt till stativet är av samma kvalitet som den lack som används för bilar. Vi använder oss inte heller av vajer eller kedja, utan utnyttjar med det nya Dyneema®-bandet. Fördelen med Dyneema®-band är att de är otroligt starka och gör att du kan ha en hög fjäderspänning i armarna. För att duken ska kunna hålla sig spänd på bästa vis har vi också fjäderbelastade armar vid lederna samt vid frontprofilens kant.

Våra markiser rostar inte och de kräver därför inte något underhåll och om du behöver få dina markiser installerade, säljer och installerar vi bland annat kompletta lösningar för markiser i Järfälla.

Väv till markis

För att undvika att våra markiser ska tappa färg eller blekna arbetar vi endast med 100 % spinnfärgad akryl. Vi sprejar också duken med ett ytskikt av teflon, vilket gör att duken blir smuts- och vattenavvisande. Väven vi använder med ligger mellan sju och åtta på en åttagradig skala, beroende på vävens färg.

Våra dukar blir sydda på stora kraftfulla symaskiner för att bibehålla en hög kvalitet hos väven. När du behöver köpa en markis i Järfälla är du garanterad ett utbud som täcker dina behov vad gäller bredd och standard när du handlar från oss.

 

Vilken markis passar dig?

Alla våra markiser i Järfälla går att köpa med både vanlig standardmotor och fjärrstyrning. För att effektivisera användningen av markiserna går det också att koppla till en sol- och vindstyrning. Det gör att markisen åker ut och in av sig själv vid sol och vind. Vi har en bred kollektion av akrylväv där du själv kan välja färg och mönster. Du kan också välja om den löstagbara kappan ska vara rak eller vågformig.

Här kan du hitta en massa olika färger och mönster på markisväv:
Sandatex – http://sandatex.se/produkt-kategori/solskydd-utomhus/markisvav/
Dickson – http://www.dickson-constant.com/sv/SE/solskydd/orchestra
Vill du se hur ditt hus kan se ut med olika markiser och färger kan du få hjälp här:
http://www.markisguiden.se/

Bilder