Fönstermarkis i Stockholm - fallarmsmarkis

Fönstermarkis / Fallarmsmarkis

Det är en typ av markis där armarna sitter fäst dels längst fram i det som kallas frontprofil samt en bit ner på var sin sida av fönstret och sedan faller rakt ut när man hissar ner den.
Fönstermarkiser går att få med eller utan kassett. Kassett är ofta att föredra då monteringen blir enklare samt att den ger ett bättre skydd av väven.
Alla fönstermarkiser är underhållsfria och rostar inte utan håller lång tid framöver.
All metall är pulverlackerad och finns i färgerna svart, vit eller silver.
Eget färgval kan offereras.

Vi säljer och monterar persienner i Stockholm, Järfälla och Bromma.

 

Våra modeller av fönstermarkiser

DA22 – F220 Fönstermarkis – Den enklare utan kassett
DA32 – F320 Kassettmarkis – Den mest sålda med kassett
DA42 – FA20 Kassettmarkis – En lite kraftigare med kassett
DA45 – F450 Kassettmarkis XL – Den kraftigaste med kassett
DA52 – F520 Fönstermarkis XL – Den kraftigaste utan kassett

Fallarmsmarkiser går att få med vanligt bandreglage, vevbox, vanlig lång vev eller med motor och fjärrkontroll. Det går sedan att automatisera med solsensor, skaksensor eller en kombinerad sol/vindsensor. Allt går sedan med hjälp av en TaHomabox att styras från dator eller mobil vart du än är i världen.

Bilder

Varför välja en fönstermarkis för ditt hem?

En fönstermarkis, även känd som fallarmsmarkis, är designad för att ge skugga och skydd direkt vid dina fönster. Detta hjälper till att reglera inomhustemperaturen, skydda dina möbler och golv från solblekning och ge ett behagligt ljus i ditt hem. För de som bor i Stockholm, där sommarsolen kan vara intensiv, blir en fönstermarkis en värdefull investering.

Vårt utbud av fönstermarkiser

Hos Beroma är vi stolta över att erbjuda ett brett utbud av fönstermarkiser för alla typer av hem. Oavsett om du letar efter en traditionell fönstermarkis, en modern kassettmarkis eller en markis i särskilda färger som grå eller gröna markiser, har vi något som passar dina behov. Våra fönstermarkiser finns i olika storlekar och stilar, vilket gör dem lämpliga för alla typer av fönster.

Kvalitet och hållbarhet

Alla våra fönstermarkiser är tillverkade med högkvalitativa material och modern teknik. Detta garanterar en lång livslängd och hållbarhet, även under de mest krävande väderförhållandena. Med rätt skötsel kan du förvänta dig att din fönstermarkis kommer att hålla i många år och fortsätta att se bra ut.

Prisvärd skönhet och funktion

Att investera i en fönstermarkis behöver inte vara dyrt. Hos Beroma erbjuder vi fönstermarkiser till konkurrenskraftiga priser, och vi har ofta rea på utvalda modeller. Oavsett din budget kan du vara säker på att du får en produkt av hög kvalitet som ger valuta för pengarna.

Kontakta oss idag

Är du redo att ge ditt hem det skydd det behöver samtidigt som du förbättrar dess estetik? Kontakta Beroma idag och upptäck vårt sortiment av fönstermarkiser i Stockholm. Med vår expertis och passion för kvalitet, är vi här för att hjälpa dig hitta den perfekta markisen för ditt hem.