Persienner Bromma

Persienner

Vi erbjuder persienner till dig som bor i Järfälla och vill ha ett behagligt ljusinsläpp, där det behövs. Persienner används traditionellt i syfte att skydda mot solljus och insyn, men som idag även kan vara en del av inredningen. Det är en prisvärd produkt som funnits med länge i våra privata hem likaså offentliga miljöer.

För att lamellerna ska hålla en lång livslängd har de tillverkats med hög materialkvalitet.

  • – De har en särskild aluminiumlegering
  • – Ungslackerade i syfte att bevara färg och ljusstyrka
  • – Över- och underlist är gjort i brännlackerad stål
  • – Stegband och linor är av 100% polyester

Anpassa de efter dina fönster, välj lameller i 16, 25 eller 35mm. Vi kan även erbjuda 50 mm frihängande lameller.Dessa rekommenderas ofta i butiksmiljöer. När du valt ut dina persienner kommer vi hem till dig i Järfälla och monterar de. Du kan välja mellan frihängande persienner, handmanövrerade persienner och persienner för montering mellan glas.

Välkommen till oss – Vi säljer och monterar dina nya persienner i Järfälla!

 

Alternativ till träpersienner

Letar du efter en annan variant av träpersienn? Då är WoodPaint synnerligen ett perfekt alternativ för dig. Det är en 25 mm aluminiumpersienn, både lätt och smidig med matchande lister, linor och stegband. För dig som vill ha ett bekvämt hem vill vi föreslå att motorisera dina persienner. Det innebär att du enkelt själv kan styra dem med en fjärrkontroll.

Visst är det enklare att se vad som passar till ditt rum genom att testa hur det ser ut. Via följande länk kan du visualisera och designa hur ditt rum kan se ut med olika solskydd och färger:

Dimensioner

Maxbredd: 3 meter
Maxhöjd: 3 meter

OBS! Maxyta 8 m²

Bilder