Markisgardin i Stockholm - zipscreen/screenmarkis

VS62 – S620 och VS72 – S720

Markisgardinerna är en stabil Screenmarkismodell med snygg och smidig design. VS62 – S620 lämpar sig utmärkt framför fönster på bostäder och den större VS72 – S720, lämpar sig för större applikationer på ex. butiker och kontorsfastigheter. Duken löper vertikalt längs utsidan av fönstret i styrskenor av aluminium och går uppifrån rakt ned.

Screenduk

Till dessa använder man det som kalls Screenduk, lite som en gummiduk med massor med små hål i vilket gör att den tar bort nästan alla solstrålar men tillåter ändå att man kan se ut genom fönstret. Välj sedan färg utifrån ett brett sortiment av högkvalitativa screenvävar.

Montering av markisgardin

Monteras enkelt direkt på vägg, fönsterfoder eller i nisch. Manövreras med motor och fjärrkontroll för bästa funktion. Det går sedan att automatisera med solsensor, skaksensor eller en kombinerad sol/vindsensor. Allt går sedan med hjälp av en TaHomabox att styras från dator eller mobil vart du än är i världen.

Max bredd: 3,0 m
Max utfall: 3,0 m.

VS62 – S620 Screen – en mycket bra och stabil markis
VS72 – S720 Screen – den modell vi säljer mest av både till privat och företagskunder

Bilder

Zip Screen Z599

Zip Screen Z599 är en produkt som är i stort sett okänslig för vind, detta då väven styrs och hålls fast i sidoskenorna via en zip-lock lösning (blixtlås). Konstruktionen är väldigt enkel och driftsäker och lämpar sig där man vill kunna nyttja solskyddet oavsett om det blåser eller inte. Zip Screen har en möjlighet att stå emot vindar upp emot 32 m/s vilket inte någon annan Screen/Vertikalmarkis klarar och det gör att den i det svenska klimatet i princip kan vara nere konstant.

När väven är upprullad så skyddas den av en kassett som är heltäckande.
Till markisen används en specialväv. Det finns sedan ett brett sortiment av färger att välja bland. Manövreras med motor och fjärrkontroll för bästa funktion. Det går sedan att automatisera med solsensor, skaksensor eller en
kombinerad sol/vindsensor. Allt går sedan med hjälp av en TaHomabox att styras från dator eller mobil vart du än är i världen.

Max bredd: 4,0 m
Max utfall: 3,5 m

Zip-Screen Z599 – Perfekt att använda där det blåser

Bilder